فرش دستباف منطبق با سلايق كشورهاي منطقه توليد ميشود
به گزارش بولتن نيوز، فرحناز رافع با بيان اين مطلب، افزود: گشايشهاي احتمالي سياسي و اقتصادي ناشي از تحولات بينالمللي، ميتواند به جهش صادراتي فرش دستباف منجر شود.
وي يادآور شد: از دو سال پيش و با اعمال دور تازه تحريمها عليه كشورمان، فرش دستباف نيز يكي از اقلامي بود كه با محدوديتهايي در بازارهاي جهاني مواجه شد.
رافع خاطرنشانكرد: اكنون برنامههاي گسترش بازاريابي بهويژه در كشورهاي همسايه و منطقه اوراسيا در دستور كار اين مركز است.
بيشتر بخوانيد: دندانپزشكي در اميرآباد
برنامهريزي براي ثبت نشان تجاري و علامت تأييد براي فرش دستباف
وي، همچنين از برنامهريزي براي ثبت نشان تجاري و علامت تأييد براي فرش دستباف خبر داد كه به اين منظور، اقدامات مشتركي با سازمان مالكيت معنوي و سازمان مديريت صنعتي در دستور كار است.
رئيس مركز ملي فرش ايران بيانداشت: اين مركز با تبديل تهديد تحريم به فرصت، در دو سال گذشته گامهايي به منظور ارتقاي داخليسازي زنجيره تأمين مواد اوليه اين هنر- صنعت برداشت.
رافع با بيان اينكه بيش از ۴۰ سال بر توليد مواد اوليه اين هنر- صنعت تلاشي نشده و نظارتي بر فروش مواد اوليه آن وجود نداشته است، يادآوريكرد: فرش يك كالاي ايراني است، اما ابريشم، موارد رنگزا و در برخي موارد پشم مورد نياز آن از خارج تأمين ميشود.
برنامهريزي براي ايجاد زنجيره كامل توليد مواد اوليه فرش
رافع، به برنامهريزي براي ايجاد زنجيره كامل توليد مواد اوليه فرش اشاره كرد كه براي نخستين بار پس از چهار دهه به صورت نمونه و پايلوت در استان گلستان كليد خورده است.
اين مقام مسؤول ادامهداد: به اين ترتيب مباحث نوغانداري، نخريسي نخ ابريشم و پشم (از اصلاح نژاد دام گرفته تا تهيه پشم، پشمچيني، رنگرزي و تأمين ساير مواد اوليه) در استان گلستان اجرا خواهد شد و در ساير استانها نيز به فراخور زيستبوم خاص همان استان ميتوان زنجيره ناقصي از توليد مواد اوليه را داشت.
مقالات مرتبط:
- دوشنبه ۲۹ دی ۹۹ | ۱۰:۳۰
- ۱۲ بازديد
- ۰ نظر